carnaval

 

Het carnavalsseizoen komt er weer aan en dat betekent dat vele carnavalsvierders weer op zoek gaan naar een unieke outfit voor carnaval. We zijn even voor je op zoek gegaan naar de trends voor carnaval 2016.

 

 

Het mag duidelijk zijn: carnaval vergt een gedegen voorbereiding. Dat betekent onder meer carnavalskrakers als “’s Nachts na tweeën”, “Schatje, mag ik je foto”, “Worstjes op mijn borstjes” en “Bij ons staat op de keukendeur” oefenen. ‘Welk carnavalsoutfit zal ik daarbij aantrekken?’ is de vraag die nu al deze gangmakers bezighoudt.

Oeteldonk, Kruikenstad (Tilburg), Lampengat (Eindhoven), Tullepetaonestad (Roosendaal), Kielegat (Breda) en ga zo maar even door. Zo worden de carnavalsplaatsen genoemd.

Soms hebben sommige steden een thema, bijvoorbeeld Roosendaal  heeft dit jaar het thema Europa. Hier kun je natuurlijk op in spelen als je naar deze stad gaat om carnaval te vieren. Hieronder ook een aantal ideeën van outfits voor de bezoekers van Roosendaal oftewel Tullepetaonestad.

Nog even een outfit scoren en de gekte kan weer gaan beginnen!

 

 

 

Sexy kostuums zien we ook steeds meer.
De kostuums mogen dit jaar nog gedurfder en uitdagender.
Hoe je ook verkleed wilt gaan er is altijd wel een kostuum te vinden die op deze trend inspeelt.

 

 

Duo outfits

Ga je samen met je vriend of vriendin carnaval vieren? Dan is een outfit die bij elkaar past een super leuk idee! Hieronder een aantal voorbeelden zodat je met je vriend of vriendin een unieke combinatie kan vormen.


Budget outfits

En als je echt tot de die-hards behoort dan ga jij natuurlijk 4 dagen.  Als je nu niet elke dag in hetzelfde pak wilt rondlopen, dan kan jij even kijken bij de budget outfits. Zodat je het budget kan beperken.

 

 

Ook voor carnavals outfits geldt:

Kies een outfit waar je je ‘lekker’  en zelfverzekerd in voelt!

Ga je carnaval vieren? Dan wensen wij jou natuurlijk heel veel plezier!

Wil je weten waar je bovenstaande carnaval outfits kunt shoppen en nog vele anderen? Klik dan hier en ontdek.

Wil je een coole pruik scoren? Klik dan hier en surf naar de feestpruiken specialist van Nederland.

2 Reacties op Carnaval trends 2016

  1. Lauren de Bruijn schreef:

    Ik wilde altijd naar een carnaval gaan en eindelijk hebben we zo’n feest in de uni over 1 maand, daarom ga ik al nu op zoek naar originele kleding! Ik zal daar met mijn vriend zijn daarom lijkt me het idee met een duo outfits zeer origineel, we zullen proberen iets te vinden. Hopelijk zal ik dit jaar het best eruit zien!

  2. carnavalskleding schreef:

    Leuke ideeen zeg!

Send this to a friend