Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Lookbooks: Schoenen & laarzen Winter 2015-2016

Deze week lookbooks geïnspireerd op de schoenen & laarzen trends van aankomende winter.
Heb je het blog over de prints en stoffen Winter 2015-2016 of de andere blogs over de trends gemist? Klik dan hier voor de lookbooks en hier voor de blogs en laat je inspireren.
Trends Winter Schoenen 2015-2016

Streetstyle inspiratie

Tips:

  • Met de pump lijk je natuurlijk langer. Pumps met een puntige neus en dunne hak maken je lichaam optisch langer en slanker. Een vierkante neus met een dikke hak zorgt ervoor dat je benen optisch gezien dikker en korter lijken.
  • Als je klein bent vermijd schoenen met enkelbandjes. Enkelbandjes snijden je been af doordat je dan een horizontale lijn maakt bovenop je voet, waardoor je de lengte van je been vermindert.
  • Draag schoenen en kousen in de kleur van je broek en rok/jurk. Dit voor een verticale lijn die niet onderbroken wordt – dat maakt je slanker en langer. Ben je juist lang, dan staat een contrasterende kleur vaak weer heel leuk.
  • Kies schoenen met een laag ‘decolleté’. Een laag decolleté betekent dat je veel van je voet laat zien. Het oog van de ander zal dat stukje zien als het begin van je been.
  • Bij lange laarzen is het zeker als je klein bent belangrijk dat je dezelfde kleur kiest als je panty of broek want ander krijg je weer zoals hierboven beschreven een horizontale lijn waardoor je benen optisch korter lijken.

Trends Winter laarzen 2015-2016

Streetstyle inspiratie

Shop je favoriete items 3

[DFR:category?c=1557634]
[DFR:category?c=1556759]

Klik hier voor meer lookbooks en Streetstyle inspiratie