Ken je dat, je bedenkt een uniek en ludiek concept en wordt steeds enthousiaster tot je vervolgens de kamer rond stuitert van de adrenaline?

20130420_114738Stijlroadshow

MISSIE:

Wij willen ons vak dichter bij de mensen brengen! Door de drempel die er is om professionele hulp te vragen, weg te nemen en voor iedereen (dus ook voor de bijstandsmoeder of werkzoekende) toegankelijk te maken!

Zodat het met de tijd net zo gewoon is als naar de kapper gaan! Ons werk ligt op straat en de vraag is groot dus waarom zouden we  daar niets mee gaan doen?

Zo is het unieke idee ontstaan om met een kekke caravan door Nederland te toeren. Op weg naar winkelcentra, campings, evenementen, bedrijven, scholen om kledingadvies te geven.

ONS DOEL:

Nederland te laten stralen!

Vorig jaar september zijn we voor het eerst op pad gegaan met de caravan. De STIJLROADSHOW heeft inmiddels bij evenementen, winkelcentra, bedrijven, personeneelsfeesten en kledingwinkels gefungeerd als publiekstrekker! 

De Stijlroadshow is ook vanaf vorig jaar september iedere dinsdagmorgen te horen geweest op de radio bij DenHaagFM met restylings, kledingadvies, tips & tricks, en trends.

Vind je de Stijlroadshow een tof idee voor jouw bedrijf, personeelsvereniging, middenstandsvereniging, winkelcentra, winkel, school, evenement, geef je dan op via onderstaand reactieformulier, de website www.stijlroadshow.nl, de stijlroadshow FB pagina of via twitter @stijlroadshow 

Wil je op de hoogte blijven van de ‘Stylistes on the Road’ volg dan @stijlroadshow op Twitter of stijlroadshow op Facebook of surf naar onze website www.stijlroadshow.nl

Stijlvolle groet,
Astrid & de andere  stylistes on the road ! 

 

4 Reacties op Stijlroadshow !!!

 1. Geert schreef:

  Beste Irma en Astrid,

  1: Leuk Idee!
  2: Succes gewenst!
  3: ‘Jou’ schrijf je (zoals gebruikt op de voorpagina met een ‘w’
  4: Ik kan wellicht nog een gesponsorde caravanstal-plek regelen…

  Groet uit Portugal

  • Astrid Toussaint schreef:

   Hi Geert,

   Dank voor je reactie en tip!
   Waar is die gesponsorde plek? In Portugal? Haha… Wel een eindje rijden dan! 😉
   Vertel… wij zijn benieuwd!

   Groetjes,
   Astrid en Irma

 2. Inge schreef:

  Wauw, wat een gaaf idee collega’s. Ben erg benieuwd hoe het loopt.
  Enne.. als je nog enthousiastelingen zoekt… 🙂

Send this to a friend