Vraag van @YouandMies:
Vrijdag fotoshoot voor Flair. Uhhh….Help?  Iemand? Dames? Verstand van leuke vrouwelijke kledingmerken (liefst mooie jurkjes) met een stoer tintje die mij en mijn goddelijke liefdevolle rondingen nog meer laten stralen! Heb geen specifieke stijl. Hou wel van vrouwelijke jurkjes met een stoer tintje. Jij nog leuke tips? #stijluur

Antwoord:
Gaaf zeg, Michele dat je gevraagd bent door de Flair voor een artikel en shoot!
Ik heb jou al wel eens gezien dus dat maakt het iets gemakkelijker om je een advies te geven. Ik weet dat je een stoere meid bent en van jurkjes houdt! Die combi is al best lastig want een jurk kan jou al snel een ‘tuttige’ uitstraling geven en dat wil je niet denk ik! 😉
Ik ben het internet op gegaan en heb wat foto’s hieronder voor je ter inspiratie (of voor de styliste) geplaatst:

http://www.zalando.nl/anna-field-jerseyjurk-petrol-an621c01b-p00.html

OA121G025-909@1.1

AN621C01B-P00@1.1

AN611C08X-802@1.1

 PI911C0AY-802@1.1

 

 

img_9834_3

leren-jurk

hmprod (1)

Hieronder zie je wat ‘gekke’ accessoires om de petrol jurk mee op te pimpen! Draag hier stoere boots bij en je outfit is compleet!

De leren jurk is al stoer van zichzelf, hierbij kun je een bewerkt jasje dragen of een gave omslagdoek, kies dan voor een wat vrouwelijker laarsje zoals hierboven met de hoge hak.
Draag bij beide outfits een dikke 100 dernier panty! 🙂

hmprod (3)

hmprod (4)
hmprod (2)

Michele heel veel succes vrijdag met de fotoshoot! Ben benieuwd naar het resultaat! 🙂

 

 

 

 

 

Vraag van @raimkecom:
Hoe behoud ik mijn stoere creatieve stijl, maar steek ik niet totaal af als ik met mantelpakjes aan tafel zit? #stijluur

Antwoord:
Dat is een goede vraag en ook een vraag die ik veel voorbij zie komen bij vrouwen die er zakelijk uit willen zien en toch een stoer type zijn. Tja dan vallen de mantelpakjes en andere klassieke kleding af.
Ik heb al een meer deze vraag beantwoord en daarom verwijs ik je naar deze pagina’s: https://kledingstyliste.nl/category/stijltypes/ En hieronder wat inspiratie outfits voor de stoere, creatieve vrouw.

cuissardeslookcontrasten vrouwelijk en bont5c8694a813118a097fde678b8435f95b1006x1500_05398326_356883827737773_281554706_n

Verder kun je nog inspiratie opdoen bij de verschillende lookbooks die ik gemaakt heb zie https://kledingstyliste.nl/category/lookbook/

Conclusie: Draag geen klassieke kleding want dat maakt je snel ‘tuttig’ Je kunt klassiek wel weer combineren met stoer zoals bijvoorbeeld een stoere ‘vintage’ jeans met een mooie klassieke blazer, leuke top en stoere sjaal!
Laat je ook eens inspireren door de streetstyle looks over de hele wereld. zie https://kledingstyliste.nl/streetstyle/vrouwen/

Ik hoop jullie vragen naar tevredenheid te hebben beantwoord.
Het volgende #stijluur is op 30 oktober 2013.
TOT DAN!

Stijlvolle groet,
Astid
astrid-2892

Send this to a friend