Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

#stijluur: Onderbeenprotheses, wat moet ik aan?

Vraag van Anja via de mail:
Ik heb 2 onderbeenprothesen en weet niet meer hoe me te kleden zonder schaamtevoel, rokken te kort,  kleedjes boven de knie enz.
Wat adviseer je mij?

Antwoord:
Beste Anja, inderdaad korte rokjes, strakke broeken en jurkjes boven de knie wordt erg lastig want dan zie je de protheses. Ik snap dat je je daar niet prettig bij voelt.
Hoe deze onderbeen protheses er precies uitzien weet ik niet, want ik heb geen foto van je gehad. Daarom heb ik wat inspiratie foto’s hieronder geplaatst om je een idee te geven wat je zou kunnen doen om er stijlvol uit te kunnen zien!
De keuze kan bestaan uit jumpsuits, broeken met een wijde pijp. Broeken van het model ‘flair’ (strak van boven en vanaf de knie wijd uitlopend), de ‘boyfriend’ of het ‘Marlene Dietrich’ model kunnen een optie zijn om je protheses te verdoezelen. Zorg bij beide broeken wel dat je een hakje eronder draagt (maar dat weet ik niet of dat kan). Ook de zogenaamde ‘boyfriend’ model broeken hebben een wijdere pijp. Deze geven een stoere look.
Verder kun je gaan voor dikke maillots met lange laarzen (die niet te strak zitten) of een lange jurk of rok.

Op onderstaande foto’s kun je zien dat een lange rok zeker niet tuttig hoeft te staan! Als je het op de juiste manier stijlt (wat bij jou past) zie je er super cool uit!

Anja, ik hoop dat ik je inspiratie heb kunnen geven, hoe je met de onderbeen protheses er toch heel stijlvol en hip uit kunt zien! Heel veel succes met het uitzoeken van de kleding!

Stijlvolle groet,
Astrid
Kledingstyliste - Astrid Toussaint kl