Vraag van @Lyneke1:
Heb je ook tips voor zwangeren zodat ze er niet 6mnd mutserig bijlopen? #stijluur

Lyneke, bedankt voor je vraag!
Zwanger zijn is een mooie en speciale periode in je leven waarin je zeker mag stralen met een wondertje in je buik!
In deze tijd is de mode en de kleding die beschikbaar is heel fijn om te combineren en een stuk makkelijker als in mijn tijd!
Als je niet zo’n bol buikje hebt, kun je nog heel lang gewone confectiekleding dragen! Als dat niet meer gaat kun je qua broeken overgaan tot zwangerschapskleding voor het onderlichaam.
Zoals ik altijd pleit, vind ik het mooi en vrouwelijk om je vrouwelijke vormen te laten zien! Dus niet jezelf gaan verstoppen onder wijde, vormeloze kleding!
Tegenwoordig is er ook in de zwangerschapskleding hippe en modieuze kleding te koop! Ik adviseer om bijvoorbeeld een 2 tal goede basisbroeken te kiezen en basisshirts (lange) zodat je met deze basis leuke kledingcombinaties kan maken. Verder is de kledingstijl bepalend hoe jij je voelt. Ben je een stoer type dan blijf je dat ook in je zwangerschap, dus hou dit stijl aan!
Ondergoed is heel belangrijk! Dat geldt altijd maar zeker als je zwanger bent. Dus koop een goede BH en lekker zittende onderbroeken. 

Hieronder wat inspiratie om te stralen tijdens je zwangerschap!

 

 

 

 

 

 

Ik zag op deze website hele leuke tips voor kledingsets die je heel gemakkelijk kunt mixen & matchen met elkaar! http://www.bellyfashion.nl/zwangerschapskleding/inspiratie-tips/

 

 

 

 

Een jumpsuit (merk: mama-licious) zoals hierboven is ook heel handig om te dragen. Leuk getailleerd blazertje of stoer leer jasje erover, combineer het met een leuke kleurige sjaal en maak het af met of een pump of een leuk enkellaarsje. 🙂

Ook bij Wehkamp, H&M, Zalando, Hema kun je leuke postitiekleding krijgen!
Succes en als je nog vragen hebt, laat het me weten! 

Het volgende #stijluur is op 31 oktober 2012 om 9.00 uur! Tot dan!!

 

2 Reacties op #stijluur: wat te dragen als je zwanger bent?

 1. MaaN schreef:

  Het wordt mutserig zoals je het zelf draagt. Ik heb gewoon wat leuke basis dingen tijdens mijn zwangerschap gedragen, zoals een jersey jurkjes, truitjes met lange en korte mouwen met een langer lijfje. En dit alles niet voor zwangeren. Het enige wat ik heb gekocht voor een zwangere is een alijnjas voor de winter toen. De rest waren normale kledingstukken. En ik zag er leuk uit. Niets mutserig.Alleen mijn ondergoed kocht ik voor zwangeren. Dat is wel een aanschaf maar je ziet er mooier en het is lekker warm met zo’n speciale set.

  • Astrid Toussaint schreef:

   Inderdaad, het hoeft zeker niet mutserig! Dat was de benaming van de vraagstelster hoor! En het spreekt wel gelijk tot de verbeelding! Wat goed dat jij ‘normale’ confectie kon dragen tijdens je zwangerschap. Dat is helaas (zeker voor de broeken) niet voor iedereen weggelegd. Zoals ik als zei voor de bovenstukken kun je vaak de ‘normale’ confectie dragen. Alhoewel ik moet zeggen dat ik verbaasd was, toen ik vanmorgen op onderzoek uitging, dat er echt heel veel leuke positiekleding te koop is en voor een goede prijs 🙂 In mijn tijd was wat je kon krijgen best heel prijzig!
   Wat ondergoed betreft dat is inderdaad een aardige investering maar zeker de moeite waard! En je draagt het toch bijna een jaar heel intensief dus denk ik een goede investering!

   Dank je wel voor je reactie!

   Groetjes,
   Astrid

Send this to a friend