#stijluur: leren rokje & perfecte jeans

Vraag van @StefanieHglnd:
#stijluur Wat kan ik deze winter het beste op mijn lederlook (zie foto) rok dragen? Ik denk daar ook aan voor mijn boekpresentatie.

Antwoord:
Een leren (of lederlook) rokje is deze winter helemaal hot gecombineerd met leer erop. Kijk ervoor uit dat het niet ordinair wordt! 😉

Zelf vind ik bont, breisels en voile items heel mooi op een leren rok/broek. Draag onder de rok een dikke denier (100/120) panty. Draag je outfit met een enkellaarsje of stoere pump.

Hieronder geef ik je wat inspiratie foto’s. Die je zou kunnen combineren met een leren rokje. Wat ook een leuke look is om op je leder rok te dragen. Een leuke poncho!

 

TrendyStyle.nl heeft ook nog een leuk artikel geschreven over ‘hoe draag je leer’: http://www.trendystyle.net/fashion/kledingtips/zo-draag-je-leer.html 

En ook Fashionchick.nl heeft er een leuk artikel over: http://www.fashionchick.nl/fashionnews/how-to-wear-leren-rok/2229.html

Ook heeft Cloe, fashionlover, een blog geschreven over haar leren rokje! (zie ook foto hieronder, leder rokje gecombineerd met blauw) http://www.fashionscene.nl/p/141259/obsessed_with_my:_leren_vintage_rok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag van @StefanieHglnd:
#stijluur Waar koop jij die mooie sjaals die je altijd bij je hebt? Ik kan ze niet vinden.

Hmmm… Ik koop ze zelf overal en nergens. Ik let altijd als ik in winkels kom of er leuke sjaals zijn waar ik met mijn outfits of voor mijn klanten iets mee kan! Verder haal ik veel sjaals bij Monilux in Wateringen. Zij zijn een groothandel en verkopen hun sjaals en andere accessoires in heel Nederland bij winkels. Het dichtst in de buurt van Heerhugowaard zit in Medemblik, Lifestyle winkel Sfeer 61 en in Wervershoofd Vivant.
Ook heeft Pieces vaak hele leuke sjaals… (te koop bij o.a. Vera Moda, Only, The Stone) Dus hou je ogen altijd wijd open met winkelen en vind de leukste sjaals! 🙂

Stefanie, ik hoop dat ik je met deze antwoorden verder heb geholpen! Succes!

Vraag van @WennBee uit Amsterdam:
Heb je nog een tip voor mijn zoektocht naar de perfecte jeans?Of een goeie winkel met personeel dat er kijk op heeft? #stijluur

In #stijluur van 5 september heb ik er al wat over gezegd en kun je inspiratie uithalen. Zie http://bit.ly/OXOMYC
Je vertelde in je volgende tweet dat je een zandloper bent (heupen/schouders in balans met een duidelijke taille) en in Amsterdam woont.

Nu weet ik dat je in Amsterdam een Levis store hebt met spijkerbroeken voor alle figuurtypes. De Levi’s Curve ID line. Ik denk dat ze daar wel weten welke spijkerbroek voor jou op het lijf geschreven is. Als zandloper is het goed om te weten dat je je taille (het sterkste punt) goed moet laten zien! Dus taillebroeken zijn voor jouw figuurtype heel erg geschikt, het is alleen op dit moment nog erg trendy en je ziet ze nog niet veel. 😉
Zie hier op de website van Levis wat jouw curve is! Ze gaan hierbij uit van de verhouding tussen de heupen en de taille. Zie http://eu.levi.com/en_NL/women/index.html

 

 

 

 

 

Wendy heel veel succes met het vinden van je ‘perfecte’ jeans! Als je geslaagd bent en je hebt de ultieme jeans gevonden, let me know! Leuk!!!

 

Woensdag 20 februari tussen 9.00 – 10.00 uur zit ik weer voor jullie klaar om jullie vragen te beantwoorden! Als je een tweet stuurt, vermeldt dan wel even de hashtag #stijluur ! Thanks! 

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren!!

Stijlvolle groet,
Astrid 🙂