De Lookbookclub

Wekelijks kledingadvies & inspiratie, afgestemd op jouw figuurtype.

Een kast vol kleding & toch niks om aan te trekken?

 Weten wat voor kledingstukken bij jouw figuur passen?

 Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor leuke kledingcombinaties?

Ben je miskopen zat?

Wil je weten welk figuurtype je bent?

Een kast vol kleding & toch niks om aan te trekken?

 Weten wat voor kledingstukken bij jouw figuur passen?

 Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor leuke kledingcombinaties?

Ben je miskopen zat?

Wil je weten welk figuurtype je bent?

Een kast vol kleding & toch niks om aan te trekken?

Weten wat voor kledingstukken bij jouw figuur passen?

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor leuke kledingcombinaties?

 Ben je miskopen zat?

 Wil je weten welk figuurtype je bent?

Black Friday actie verdwijnt over..

Deze actie met introductiekorting verdwijnt over..

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Is 'De Lookbookclub' iets voor mij?

Is het volgende herkenbaar voor je? Dan is ‘De Lookbookclub’ zeker iets voor jou!

 

Wellicht…

Bestaat jouw kledingkast momenteel voornamelijk uit zwarte kleding en zou je graag wat meer inspiratie kunnen gebruiken om te variëren. 

Vind je het lastig om kledingcombinaties samen te stellen? En sta je vaak voor je kledingkast te bedenken wat je moet aantrekken? Of loop je eigenlijk veelal in dezelfde kleding?

Ben je ietwat onzeker over je figuur (you’re not the only one!), en zou je willen weten welke kleding nu het beste past bij jouw figuur zodat jouw sterke punten het beste uit komen?

Heb je een hekel aan shoppen, en kun je wel wat advies gebruiken om dit zo snel en effectief mogelijk te kunnen doen, zonder miskopen aan de haak te slaan. 

Werk je naar een bepaald figuur/doel toe, en hoort hier een andere garderobe bij dan je momenteel voor handen hebt.

Wellicht is het (om wat voor reden dan ook) weer tijd voor jou
om te stralen, en de beste versie van jezelf te zijn 💖

Wat levert 'De Lookbookclub' mij op?

Je krijgt wekelijks inspiratie en tips, passend bij jouw figuurtype.

Je komt erachter met welke kledingstukken je de sterke punten van jouw figuur kunt accentueren en de mindere puntjes te verdoezelen.

Je leert sneller & beter kledingcombinaties samen te stellen. 

Hoe werkt het?

De Lookbookclub vindt online plaats in het afgeschermde memberdeel van deze website.
Wekelijks staat er een nieuw lookbook voor jouw klaar, afgestemd op jouw figuur.

Stap 1:
Aanmelden voor de Lookbookclub van jouw figuurtype.

De Lookbookclub is er in vier verschillende typen, gebaseerd op de vier figuurtypen. De content die gedeeld wordt in de club is gebaseerd op het figuurtype waar je lid van bent/wordt.

Weet je niet wat jouw figuurtype is? Stuur ons een mailtje met een duidelijke foto of plaats jouw foto in de gratis community ‘Gratis Kledingadvies’ op Facebook (onder kopje ‘figuuranalyse)’.

Stap 2:
Wekelijks nieuwe lookbooks met inspiratie en kledingadvies.

Elke week is er een nieuw lookbook beschikbaar in de memberomgeving. De kledingstukken en combinaties passen allemaal bij jouw figuurtype. Daarnaast wordt er kleding in/van verschillende stijlen, prijsklassen en merken gedeeld, en is er elke week voor ieder wat wils. 

Naast het visuele ontvang je ook aanvullende tips en advies bij de lookbooks.

Stap 3:
Leer nieuwe shops kennen en ontwikkel je kledingstijl.

Spreekt een kledingstuk jouw aan? Dan kun je direct doorklikken naar de (web)winkel waar je meer informatie kunt vinden of over kan gaan tot aanschaf.

De Lookbookclub is "Corona-Proof". Je kunt veilig het advies bekijken vanachter je computer, telefoon of tablet, wanneer het jou uitkomt!

Als member betaal je maandelijks een klein bedrag in ruil voor wekelijks advies van een professionele kledingstyliste. Zolang je member bent heb je toegang tot de lookbooks en het bijbehorende kledingadvies.

Geen inspiratie meer nodig? Dan kun je gemakkelijk opzeggen, je zit nergens ongevraagd lang aan vast. Door de lookbooks als inspiratie te gebruiken weet je welke kledingstukken bij jouw figuur passen, en hoe je makkelijker kledingcombinaties kunt samenstellen!

Wat is mijn investering?

Met ‘De Lookbookclub’ ontvang je wekelijks nieuwe content, waar je maandelijks een klein bedrag voor betaalt. Het lidmaatschap is voor onbepaalde tijd, maar kun je stoppen zodra je dat wilt. De investering in de club is normaliter €15 per maand. Echter is ‘De Lookbookclub’ nieuw en mag je meedoen voor een speciaal decembertarief om het eens uit te proberen:

Normaal: 15,- per maand

Tijdelijk voor €5,- per maand!

Met ‘De Lookbookclub’ ontvang je wekelijks nieuwe content, waar je maandelijks een klein bedrag voor betaalt. Het lidmaatschap is voor onbepaalde tijd, maar kun je stoppen zodra je dat wilt. De investering in de club is normaliter €15 per maand. Echter hebben we een speciale actie tijdens Black Friday en kun je tijdelijk meedoen met ‘De Lookbookclub’ voor een speciaal tarief:

Normaal: 15,- per maand

Tijdelijk voor €5,- per maand!

Met ‘De Lookbookclub’ ontvang je wekelijks nieuwe content, waar je maandelijks een klein bedrag voor betaalt. Het lidmaatschap is voor onbepaalde tijd, maar kun je stoppen zodra je dat wilt. 
De investering in de club is..

Slechts €15,- per maand!

** KIES DE CLUB PASSEND BIJ JOUW FIGUURTYPE **

Over Astrid, jouw online kledingstyliste:

De keuze om kledingstyliste.nl op te zetten komt voort uit mijn passie voor mode in combinatie met mijn interesse in mensen. Ik vind het geweldig om mensen te helpen met het ontwikkelen en ontdekken van hun eigen persoonlijke kledingstijl, zodat ze nog meer zelfvertrouwen en uitstraling krijgen en het beste uit zichzelf naar boven te halen!

Ik ken de ins en outs van de mode branche, jarenlang ben ik voor diverse kledingzaken werkzaam geweest waar ik o.a. in- en verkoop, styling van winkels en styling modeshows verzorgde.

De afgelopen jaren heb ik duizenden uiteenlopende type vrouwen en mannen mogen adviseren. Ik beperk me hierbij niet tot alleen kleding, maar ook de accessoires zoals tassen, sieraden, schoenen, sjaaltjes, etc.
Want accessoires maken jouw outfit af!

JA, Ik doe mee! 🤩

Heb je een vraag of kom je onverhoopt ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via info@kledingstyliste.nl