Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Lookbook: Trendy winterjassen voor elk figuurtype

Lookbook week 48 Winterjassen

De dagen worden kouder dus een warme winterjas is zeker niet overbodig. Natuurlijk is dit gelijk een goed excuus om een nieuwe jas aan te schaffen. Want zeg nou zelf: hoe leuk is het om het seizoen in te gaan met een hippe winterjas?

Hieronder vind je een aantal tips over de jassen uit het bovenstaande lookbook.
Let wel… een jas kan 100% kloppen met jouw figuur. Het heeft te maken met je persoonlijke stijl (sportief, casual, klassiek of stoer), maat, lengte, en of je grote of kleine borsten hebt. Kijk dus bewust naar jezelf als je een jas gaat passen. Komt je lichaam er goed in uit? 

Klik op de verschillende figuurtypes om erachter te komen wat voor figuurtype jij bent!
Appel, Peer, Zandloper, Aardbei

Bontjas
Lekker warm en pluizig; als je deze jas aantrekt is het geen straf om de kou te trotseren. Kies wel voor een fake fur variant.
Figuurtip: de bontjas geeft je figuur extra volume en is daarom extra geschikt voor de peer en het zandloper figuur. Korte benen? Kies dan voor een kort model zodat je benen optisch langer lijken. Als je je lovehandles wilt bedekken ga dan juist voor een lang model.

Mantel
De manteljas valt ruim en zit heerlijk comfortabel. De grote mannenjas hoeft je vrouwelijke uitstraling niet aan te tasten. Kies voor een mantel in een lief kleurtje of combineer ‘m met een paar hakken.
Figuurtip: Deze jas is uiterst geschikt voor vrouwen die hun lovehandles willen verbloemen en met name voor het figuurtype Zandloper en eventueel Aarbei.

Donzen jack/ puffer jacket
De puffer jacket herken je aan het doorgestikte uiterlijk. Met dit model ben je goed voorbereid op de vrieskou.
Figuurtip: Door het volumineuze model oog je voller dan je bent. Als je een appelfiguur hebt kun je daarom korte modellen beter vermijden.

Lammy coat
Ken je de lammy coat nog? Hij is terug van weggeweest en hipper dan ooit. Voor een stoere uitstraling kies je het bikermodel. Je hebt de wollige winterjassen ook in een lang model voor een chique look.
Figuurtip: Als je een zandloperfiguur hebt is het bikermodel ideaal voor jou. Vermijd details op de schouder als je bredere schouders hebt (Aarbei figuur). Lovehandels? Kies dan voor een model dat over je heupen valt.

Parka
De parka is tijdloos en stijlvol. Een mooie bijkomstigheid is dat de parka vaak voorzien is van een capuchon. Geen overbodige luxe in ons regenachtige landje.
Figuurtip: De parka is voor ieder figuurtype geschikt. Om extra taille te creëren kies je een parka met touwtjes die je kunt aantrekken.

Bron: libelle.nl

Shop je favoriete items 3

[DFR:category?c=1450233]

Klik hier om meer lookbooks te bekijken