Ontdek jouw figuurtype

Ik ben Astrid, jouw online kledingstyliste.

Jouw uiterlijk als Powertool!

Vraag je je weleens af welke kledingstukken bij jouw figuur passen?

Wil jij weten….

Zet de eerste stap op weg naar de beste versie van jezelf!

“Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die goed voor zichzelf zorgen, zelfverzekerder zijn. 
Ze worden serieuzer genomen, hebben een succesvollere carrière en verdienen meer, dan vrouwen die hier geen aandacht aan besteden. 
Ze stralen meer zelfvertrouwen uit en worden feilloos opgemerkt door hun klanten & collega’s.”

Twijfel je aan je outfits omdat…

Is het volgende herkenbaar voor je?

Dan heb ik de oplossing voor je!

Het online programma “Ontdek jouw figuurtype”

Ik leer je weer de beste versie van jezelf te worden. Vol zelfvertrouwen & power.
In de perfecte outfit & miskopen dat is verleden tijd. 

Hoe ziet het programma eruit?

Online leeromgeving

Het online programma vindt plaats op een afgeschermd deel van de website waar je 24/7 toegang toe hebt met jouw eigen inloggegevens. Ondersteund met tekst, video’s, foto’s en een checklist laat ik je zien hoe je de praktische tips kan toepassen.

Figuurtypen & verdieping

Je leert de basis figuurtypen kennen en komt er ook achter welk type jij bent. In ‘Ontdek jouw figuurtype’ gaan we verder de diepte in en behandelen we ook de veelvoorkomende eigenschappen horende bij jouw figuur. Je leert hoe je sterke punten kunt accentueren en mindere punten kunt verdoezelen. 

Op eigen tempo

Je hebt 24/7 toegang tot de online leeromgeving en. kunt zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat en hoeveel tijd je erin stopt. 

Aan het einde van het programma weet je welke kledingstukken bij jouw figuur passen, hoe je makkelijker kledingcombinaties kunt samenstellen, en sta je letterlijk zelfverzekerder & stralender in jouw schoenen.

Het online programma is "Corona-Proof". Je kunt veilig meedoen vanachter je computer, telefoon of tablet!

Hoe zou het zijn voor je als….

Dat zou geweldig zijn, toch?

“Met jouw superenthousiasme en ongelooflijke vakkennis ben je ontzettend waardevol voor iedereen.” – Cintha

Wellicht is het (om wat voor reden dan ook) weer tijd voor jou om te stralen, en de beste versie van jezelf te zijn.

Wat levert het programma ‘Ontdek jouw figuurtype’ jou op?

 1. Natuurlijk welk figuurtype je hebt. 
 2. Je weet precies hoe je jouw sterke punten kunt accentueren en de punten waar je minder blij mee bent, kunt verdoezelen.
 3. Hoe je jouw buikje verbergt.
 4. Waar je op moet letten als je klein of juist lang bent.
 5. Hoe kun je jouw benen voller of juist minder vol laten lijken.
 6. Wat moet je doen als je weinig of geen taille hebt.
 7. Tips voor als je afhangende schouders hebt.
 8. Hoe zit het met mouwlengte? Wat is het effect van lange, driekwart, korte mouw etc. en tips voor de bekende ‘kipfiletjes’
 9. Tips voor een korte en lange hals.
 10. Meer zelfvertrouwen.
 11. Geen miskopen meer. 
 12. Bewuster shoppen.
 13. Tijdbesparing: minder tijd kwijt met shoppen.
 14. Doelgerichter shoppen omdat je weet waar je op moet letten.
 15. Je leert sneller & beter kledingcombinaties samenstellen.
 16. Met de aanvullende tips zoals klein of lang van lengte, kleine of grote borsten, buikje, weinig tot geen taille, etc. kun je de puntjes op de i zetten en de kleding dragen die jou laten stralen!

Lijkt dit wat? Dan is dit echt wat voor jou!

De prijs van dit complete programma met video’s, foto’s, uitleg, instructies, checklist en veel meer is 

slechts €97,-.

“Ik ben met sommige kledingstukken echt uit mijn comfortzone gegaan en ik kreeg veel complimentjes. Aan de hand van de tips heb ik mijn haarkleur en -stijl aangepast. Ik kijk nu heel anders naar kleding. Door het programma ben ik zelfbewuster geworden. Het programma is echt een aanrader.” – Wilma

Voor welke vrouw is dit programma geschikt?

Het online programma ‘Ontdek jouw figuurtype’ is heel laagdrempelig en toegankelijk voor iedere vrouw.

Je leert in no time te ontdekken welke kleding past bij jouw figuur en hoe je het kunt toepassen.
Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen en maak je de juiste keuzes zodat je voortaan gemakkelijker en doelgerichter kunt shoppen & kunt stralen als nooit tevoren.

Dat gun ik iedere vrouw!

Ik ben Astrid, jouw online kledingstyliste

Passie voor mode en interesse in mensen.

De afgelopen jaren heb ik duizenden uiteenlopende type vrouwen mogen adviseren.

De keuze om kledingstyliste.nl op te zetten komt voort uit mijn passie voor mode in combinatie met mijn interesse in mensen. Ik vind het geweldig om mensen te helpen met het ontwikkelen en ontdekken van hun eigen persoonlijke kledingstijl, zodat ze nog meer zelfvertrouwen en uitstraling krijgen en het beste uit zichzelf naar boven halen!

Ik ga je helpen

Dit online programma heb ik gemaakt zodat ik nog veel meer vrouwen kan helpen met het ontdekken van de beste versie van zichzelf.

Ik ken de ins en outs van de modebranche, jarenlang ben ik voor diverse kledingzaken werkzaam geweest waar ik o.a. in- en verkoop, styling van winkels en styling modeshows verzorgde.

Dus? Ga jij ervoor om de beste versie van jezelf te worden?

Wat heb je bereikt na het volgen van dit toffe programma?

Wil jij nu eindelijk vol zelfvertrouwen (en gemak) jezelf kleden en stralen als nooit tevoren?

Dan is dit echt iets voor jou!

Je kunt meedoen voor 

slechts €97,-

Wat anderen vertellen ....

Ik ben mij bewuster van de kleding die ik draag, koop en zelf maak. En ik gebruik daar natuurlijk de tips & tricks bij die ik heb gekregen. Aan de hand van de tips heb ik mijn haarkleur en -stijl aangepast. Ik kijk nu heel anders naar kleding. Dit programma is echt een aanrader.
Wilma
Alle handvatten die ik van jou gekregen heb. Ben er super blij mee. Weet mijn figuur. Weet hoe ik het moet stylen zodat ik er goed uit zie. Ik kan het iedereen aanraden om dit te gaan doen. Cadeautje aan jezelf. Door deze cursus krijg je ontzettend veel meer eigenwaarde. Hug.
Marja
Wat een heerlijk positieve en zeer leerzame reis hebben wij met elkaar gemaakt. Een groep vrouwen met veel vragen en een super enthousiaste Astrid met al haar vakkennis en ervaring aan het roer. Het was een feestje om hieraan deel te nemen. Veel geleerd (selfies maken, mijn kledingkast overzichtelijk inruimen EN geleerd om mezelf meer te laten shinen met kleding en kleuren) Echt een kado aan jezelf en voor jezelf! Ik heb hier iedere dag profijt van.
Monique
Ik heb veel geleerd over kledingstijl, kledingcombinaties, kleuren, figuurtype. Door jouw motto: maak van jezelf de beste versie, laat je zien. Bedankt Astrid, vond het heel leuk en leerzaam.
Winnie
Benieuwd naar inzicht in jezelf? Heb je een overvolle kledingkast, figuurtypen, kleurcombi’s maken en elkaar motiveren? Kijk even op de website van deze razend enthousiasmerende vakvrouw! Er gaat een wereld voor je open. #ikzegdoen!
Mieke
Wat heb ik veel geleerd! Van de juiste kleuren kiezen, type figuur en wat voor soort kleding het beste past bij mijn figuur. Daardoor ga je echt meer stralen en meer zelfvertrouwen en vergeet ook het voorkomen van de misaankopen. Ik ben dan ook erg blij mee.
Inge

Twijfel je nog? Lees de meest gestelde vragen.

Oh, dat geeft helemaal niks. Je hoeft hier totaal niet technisch voor te zijn. Alles wijst voor zich. En mocht je er niet uitkomen dan kun jij mij altijd contacten. Geen probleem

Waar twijfel je over? Heb je nog vragen mail mij gerust: info@kledingstyliste.nl. Maar als je blijft twijfelen dan heb ik maar 1 advies voor je. Bij twijfel niet doen!. Luister naar je gevoel, als jij er nog niet klaar voor ben om je eigen stijl te ontdekken, dan zou ik het (nog) niet doen.

Nadat je betaald hebt wordt je doorgestuurd naar een webpagina met registratieformulier. Hier kun je je eigen gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Zodra je dat hebt gedaan kun je direct starten met het programma. Ik ben altijd bereikbaar als er iets niet duidelijk is of er gaat wat mis. 

Nee hoor. Je houdt levenslang toegang. Dus je start gewoon wanneer het jou het beste uitkomt.

Oh, wat een leuk idee! Ja natuurlijk. Mail me gerust hierover, dan ga ik dit voor je regelen: info@kledingstyliste.nl

 

Wil je meedoen? Meldt je dan hier aan. Heb je nog vragen? Mail me gerust. 

Astrid Toussaint – Jouw online kledingstyliste