bovenkant-flyer-homepage

Weet je niet goed wat je kledingstijl is?

Welke kleding past bij jouw figuur?

Hoe je je sterke punten accentueert?

Of wil je een stijl die beter past bij jouw levensfase of beroep?

 

Laat mij jou helpen om samen met je vriendinnen, collega’s of familie de mooiste versie van jezelf te ontdekken.

Wat krijg je?

Ik kom bij jou of jij komt met je vriendinnen bij mij thuis op een ochtend middag of avond door de weeks of in het weekend om gezellig bij te kletsen en je krijgt waardevolle kleding- en stijltips & tricks.
We beginnen met een workshop met daarin kleding- kleur- en stijltips en natuurlijk ook een sneak preview van de mode trends.
Daarna kunnen jij en jouw collega’s persoonlijk advies krijgen van mij en je kunt shoppen.
Naast mijn kennis als kledingstyliste neem ik ook de leukste kleding en accessoires mee waar jij jouw garderobe mee kunt aanvullen.

Lekker veilig en vertrouwd bij jou of bij mij thuis.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel simpel….

Twee opties:

1. Je bepaalt welke ochtend, middag of avond (7 dagen in de week), jij een stijlroadshow@home wilt ontvangen bij jouw thuis met je vriendinnen, collega’s of familie.
Na contact te hebben gehad, zetten we de datum vast, nodig jij de mensen uit die je graag erbij wilt hebben en ontvang je van mij een leuke attentie waar je de blits mee kunt maken.

2. Je komt op een nader afgesproken tijdstip, met een groepje dames naar mij toe, ik geef de workshop en het gevraagde advies, help je bij het shoppen en daarna kun je er nog een heerlijke strandwandeling aan vastknopen en maak je er met elkaar een leuk uitje van. (ik woon 5 km van het strand dus die combinatie is top. 😉

Extra:

Hebben jij of de dames die jij uitnodigt, miskopen in de kast hangen? Laat ze ze meenemen en ook daar krijg ze dan tips over.

Lijkt jouw het leuk om een stijlroadshow@home mee te maken?
Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Stijlroadshow@home

Boek jouw kans om de mooiste versie van jezelf te ontdekken. Samen met de mensen die jij zelf uitkiest en je prettig bij voelt! Ik ben er voor jou en jouw gasten!
  • Boek jouw kans om de mooiste versie van jezelf te ontdekken. Samen met de mensen die jij zelf uitkiest en je prettig bij voelt! Ik ben er voor jou en jouw gasten! Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Send this to a friend