Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

#stijluur: Trends S/S 2013

Vraag van @yannickvdbos:
ben heel benieuwd hoe jij mij zou stylen voor de lente #stijluur http://t.co/BytK7dbF70

Antwoord:

Dank je wel voor je vraag Yannick! Hieronder vind je inspiratie! Ik laat je ook complete outfits zien die ik denk dat die bij jou zouden passen. Ik heb je een jaar of geleden 1 keer ontmoet en moet het met deze foto doen. Op basis daarvan heb ik de outfits uitgezocht. 😉

Hieronder eerst de trends voor de mannen in samenvatting: (bron: http://www.perscentrummode.nl/)

Stoere look:
We gaan sowieso veel kleur zien deze zomer! Ook voor mannen. Leuke gekleurde chino’s, stoere jeans, gekleurde sjaals (ruitjes zijn favoriet), een hoed is een must-have.
De broekspijpen worden niet meer omgeslagen maar ‘hangen’ op de schoen. Qua schoenen zien we canvas, leer, suede en de denim boot, stevig en stoer. Ook veel gekleurde schoenen (met eventueel gekleurde veters) gaan we zien in het straatbeeld.

Klasssieke/sporty look:
De polo is bij deze look goed in pasteltinten maar ook als je durft in neonkleuren! Gecombineerd met een vest. De katoenen chino kan vervangen worden door een sporty exemplaar: de bovenkant is dan elastisch met een touwtje, zoals in een joggingbroek.
De bermuda is ook heel hot deze zomer! En dan vooral in de trendkleur geel. Ook de witte jeans gaan we zien. De mannen kunnen subtiel colourblocken met de trendkleuren geel, blauw en wit.

 

En nu wat ik voor jou bedacht heb, Yannick! 😉

Persoonlijk ben ik een  voorstander van het mixen & matchen van kledingstijlen. Zeker bij mannen, als het om de ‘casual’ look gaat.

Zoals je hierboven ziet heb ik verschillende kledingstukken bij elkaar gezocht zodat je kan mixen & matchen.

Zorg altijd dat je riem en schoenen in dezelfde kleur zijn. Hieronder laat ik je nog foto’s van Pinterest zien. Op mijn Pinterest account kun je ook veel inspiratie halen op o.a. de borden Streetstyle Men en Men’s Fashion.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen en inspireren! 🙂

Het volgende #stijluur is op 20 maart 2013! Tot dan!!

Stijlvolle groet,
Astrid