Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

2 reacties

 1. vraagje : waar kan je die mooie bordeaux handtas kopen?
  kan dit ook voor een lentetype, gecombineerd met roze jas en welke kleur van broek en schoenen of laarzen moet je dan aan?

  1. Beste Francine,

   Er zijn verschillende winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen en ook een bordeaux.
   Als lentetype kun je rose hebben maar dan wel gemengd met oranje (dus niet te koel). Denk hierbij richting zalmrose of peach. Qua broek kun je kiezen voor een jeans of een skinny model broek met een mooie stijlvolle pump (voor echt klassieke look) of voor een enkellaarsje. Tas en schoenen in dezelfde kleur is ook mooi. 🙂
   Als je een wat uitgebreider advies wil, kun je een mail sturen met foto van jezelf naar info@kledingstyliste.nl en je vraag daarbij. In deze lookbooks vind je tassen en schoenen die ook in het bordeaux te krijgen zijn zoals de zwarte tas van Supertrash. (mooi model)
   En bovenstaande mantel gevonden klik hier op lookbook winterjassen https://kledingstyliste.nl/lookbooks/lookbook-trendy-winterjassen-voor-elk-figuurtype/ en scrol naar onderen dan zie je jouw roze mantel, de bordeaux tas kun je vinden op https://kledingstyliste.nl/lookbooks/lookbook-tassen-schoenen-winter-2014-2015/
   Tip: als je in een webshop zit, selecteer dan op tassen en dan op kleur. In dit geval op rood (krijg je ook alle bordeaux tassen)

   Succes!

   Stijlvolle groet,
   Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *