Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Beauty: Anti-aging BH & Pillow

De natuurlijk anti-aging BH voor ‘s nachts

La Decollette HR2Gebaseerd op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, heeft La Decollette© de anti-aging BH ontwikkeld. Tijdens de nacht doet de anti-aging BH doeltreffend haar werk.

Al na 1 nacht zul je versteld staan van het verbluffende resultaat (wetenschappelijk getest in Parijs door CERCO), en dat zonder dure cosmetische ingrepen. Verticale rimpels ofwel de zogenaamde ‘slaaprimpels’ krijgen geen kans meer zich op het decolleté te vormen, doordat La Decollette de borstpartij ‘s nachts netjes op haar plaats houdt en daarnaast krijgt de huid geen kans meer om te ‘kreuken’ waardoor bestaande rimpels zullen verdwijnen doordat de huid zich weer in zijn natuurlijke positie herstelt.

Bovendien ook nog eens zó comfortabel, dat het ervaren wordt als een prettig steuntje ‘s nachts.

Onlangs is de decollette getest op comfort bij vrouwen die een borstoperatie achter de rug hebben. Plastisch chirurg Benoit Couturaud uit Parijs heeft aangetoond dat in alle gevallen vrouwen meer comfort ervaren als zij onze nachtbeha dragen.

De BH bestaat uit anti-allergene materialen en heeft een 100% katoenen achterzijde. Door middel van de verstelbare bandjes is de BH makkelijk te verstellen op de gewenste maat.

Banner-Decollette 300 DPI

Pillow Secrets

Slapen op satijn is een eeuwenoud beauty geheim. Door de gladde structuur van het weefsel, wordt het haar niet alleen gepolijst, maar breekt ook minder snel af.  Daarnaast voorkomt het ook nog eens gespleten haarpunten en slaaprimpels in het gezicht.

Vaak wordt gedacht dat satijn een stof op zich is. Dit zegt echter alleen iets over de weving van het materiaal en veel mensen weten niet dat de meeste kussenslopen van satijn gemaakt zijn van een 100% synthetische stof (polyester).

Wij zijn daarom blij dat we een natuurlijk alternatief kunnen bieden, waar we uniek mee zijn! Slapen op een kussensloop van een 100% natuurlijke vezel (viscose) is een absolute weldaad ‘s nachts. Deze prachtige glanzende stof voelt zo zacht als zijde en heeft daarnaast een absorberend vermogen. Het ademende effect bevordert een goede nachtrust terwijl je ochtend na ochtend profijt hebt van het positieve effect wat satijn heeft op je haar en huid!

Pillow secrets » La Decollette Pillow secrets » La Decollette2

Wil jij ook zo’n decolleté?
breasts 1

Check dan hier de website van La Decolette en kies jouw favoriete nacht BH voor een ‘rimpelloos’ decolleté.