Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Missie…..

NEDERLAND LATEN STRALEN!

Welkom op kledingstyliste.nl!

Deze website heeft als doel om jou,  als consument, te helpen & inspireren bij het vinden van jouw kledingstijl!

De blokken KLEURTYPES, STIJLTYPES en FIGUURTYPES geven je inzicht in wie en wat je bent en waar je jezelf het prettigst bij voelt om het beste uit jezelf kunt halen.
Door de kleur, kledingstijl te kiezen die bij jou past en je kunt tips lezen hoe je de sterke punten van jouw figuur kunt accentueren!

In het blok TRENDS  vind je alles op het gebied van de trends voor het betreffende seizoen. In het blokje BLOGS vind je nog meer inspiratie.
Zoals blogs van andere experts uit het vak of andere branches met als doel jou te inspireren, motiveren, adviseren om het beste uit je zelf halen!

Shoppen in je eigen kledingkast
Een kast vol kleding maar toch niets om aan te trekken? Ja ik hoor de opmerking veel. Herkenbaar ook voor jou?
Denk er dan eens over na om een 
kleding- en stijladvies inclusief garderobe-check te boeken. Investeer in jezelf, zodat je in de toekomst nog bewuster je keuzes kunt maken met betrekking tot je kleding. Voorkom miskopen en langdurig treuzelen voor je kledingkast. Lees hier meer…

Astrid Toussaint: founder van kledingstyliste.nl
De keuze om kledingstyliste.nl op te zetten komt voort uit mijn passie voor mode in combinatie met mijn interesse in mensen. Ik vind het geweldig om mensen te helpen met het ontwikkelen en ontdekken van hun eigen persoonlijke kledingstijl, zodat ze nog meer zelfvertrouwen en uitstraling krijgen en het beste uit zichzelf naar boven te halen!
Ik ken de ins en outs van de mode branche, jarenlang ben ik voor diverse kledingzaken werkzaam geweest waar ik o.a. in- en verkoop, styling van winkels en styling modeshows verzorgde.
De afgelopen jaren heb ik de meest uiteenlopende type vrouwen en mannen geadviseerd. Ik beperk me hierbij niet tot alleen kleding, maar ook de accessoires zoals tassen, sieraden, schoenen, sjaaltjes, etc.
Want accessoires maken jouw outfit af!

View More: http://het-moment.pass.us/astridtoussaint

“Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman.”- Coco Chanel

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met mij op!