Wij hebben een missie…..

NEDERLAND LATEN STRALEN!

Welkom op kledingstyliste.nl!

Deze website hebben we opgezet om jou,  als consument, te helpen bij het vinden van jouw kledingstijl en je te inspireren!

Onze intentie is om jou met deze website te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor kleding die bij je past zodat je miskopen kunt voorkomen en het beste uit jezelf haalt voor meer zelfvertrouwen en uitstraling. Zodat je straalt als nooit tevoren!

De website is opgebouwd uit blokken (zie homepage)
Hieronder de uitleg over de inhoud ervan en de achtergronden.

De blokken KLEURTYPES, STIJLTYPES en FIGUURTYPES geven je inzicht in wie en wat je bent en waar je jezelf het prettigst bij voelt om het beste uit jezelf kunt halen.
Door de kleuren, kledingstijl te kiezen die bij jou past EN hoe je de sterke punten van jouw figuur kunt accentueren! 

Verder hebben we ook een blok TRENDS.
Hierin vind je alles op het gebied van de trends voor het betreffende seizoen.

In het blokje BLOGS vind je alles wat we tegenkomen en waarvan wij denken dat het interessant voor jou.
Zoals blogs van andere experts uit het vak of andere branches met als doel jou te inspireren, motiveren, adviseren om het beste uit je zelf halen!

Door het enorme aanbod aan kleding en accessoires in de webshops en in kledingwinkels wordt het je als consument niet altijd even gemakkelijk gemaakt en horen we geregeld dat de consument door de bomen het bos niet ziet!

Om je te helpen bij deze zoektocht hebben we iedere week weer nieuwe LOOKBOOKS.
Laagdrempelige kledingcombinaties waarbij je tips krijgt hoe je de kleding kunt dragen en hoe je het kunt combineren. Om het je daarbij gemakkelijk te maken, staan er foto’s met links onder waarbij je zo kunt doorklikken naar de betreffende webshop zodat je die broek, blouse, jasje, schoenen of tas direct kunt bestellen zonder veel zoekwerk.
De bedoeling is dat in de toekomst onder elke LOOKBOOK kledingwinkels komen te staan waar je deze kleding kunt passen en kopen zodat je zelf de keus kunt maken of je persoonlijk advies wilt in de winkel en je de kleding ‘live’ kunt zien en voelen.

Verder heb ik nog een blok over STREETSTYLE !
Hierin kun je zien en je laten inspireren wat de mannen en vrouwen dragen overal ter wereld!

Astrid Toussaint: founder van kledingstyliste.nl

De keuze om kledingstyliste.nl op te zetten komt voort uit mijn passie voor mode in combinatie met mijn interesse in mensen. Ik vind het geweldig om mensen te helpen met het ontwikkelen en ontdekken van hun eigen persoonlijke kledingstijl, zodat ze nog meer zelfvertrouwen en uitstraling krijgen en het beste uit zichzelf naar boven te halen!

Ik ken de ins en outs van de mode branche, jarenlang ben ik voor diverse kledingzaken werkzaam geweest waar ik o.a. in- en verkoop, styling van winkels en styling modeshows verzorgde.
De afgelopen jaren heb ik de meest uiteenlopende type vrouwen en mannen geadviseerd. Ik beperk me hierbij niet tot alleen kleding, maar ook de accessoires zoals tassen, sieraden, schoenen, sjaaltjes, etc.
Want accessoires maken een outfit af!

Shoppen in je eigen kledingkast
Een kast vol kleding maar toch niets om aan te trekken? Ja ik hoor de opmerking veel. Herkenbaar ook voor jou?
Denk er dan eens over na om een 
kleding- en stijladvies inclusief garderobe-check te boeken. Investeer in jezelf, zodat je in de toekomst nog bewuster je keuzes kunt maken met betrekking tot je kleding. Voorkom miskopen en langdurig treuzelen voor je kledingkast. Lees hier meer…

Ook shoppen samen met mij behoort tot de mogelijkheden. Ik laat je graag zien hoe je efficient kunt shoppen zodat je alleen nog kleding en accessoires koopt die je draagt!
Vul onderstaand contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden.

Een complete metamorfose geeft niet alleen de klant een boost maar mij ook!!
In een dag iemand nog meer in zijn/haar kracht zetten is geweldig! Sommige vrouwen of mannen worden in 1 dag, 10 jaar jonger!
Niet volgens de laatste trends maar echt afgestemd op de persoonlijkheid. Lees hier meer.
Het zelfvertrouwen spat er aan het einde van de dag vanaf!

View More: http://het-moment.pass.us/astridtoussaint

“Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman.”- Coco Chanel

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met mij op!

Send this to a friend