Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Lookbook: Denim trends Zomer 2015

Denim: trends zomer 2015

In het bovenstaande lookbook zie je een aantal trends voor wat betreft Denim die je komende zomer onder andere gaat zien. Heb je het blog over de Denim trends zomer  2015  gemist? Klik dan hier.

Tips:

  • Broeken: De denim broeken die we deze zomer gaan zien zijn heel divers qua modellen maar ook qua wassing en met patronen, scheuren en patchwork. Draag de flair/bootcut jeans altijd met een hak eronder. Dit geeft een vrouwelijke touche en verlengt nog eens extra de benen!
  • De denim jurk en rok is helemaal terug van weggeweest. Nu ook in hele zachte en soepelvallende denimstoffen en ook in het lang! De maxiskirt en dress zijn nu ook in jeans verkrijgbaar.
  • Ook de shorts zijn er te kust en te keur. In verschillende lengtes maar ook hoog in de taille of juist laag op de heupen. Er is veel variatie en voor ieder wat wils.
  • Ook zien we deze zomer de ‘tuinbroek’ of denim jumpsuit helemaal terug. Draag het stoer met sneakers of juist ‘classy’ met een killerheel eronder.

Alle bovenstaande denim items zijn prima basisitems om je garderobe mee op te bouwen. Mix & Match en je maakt elke keer weer een nieuwe look.

Hieronder nog een aantal streetstyle foto’s om je nog meer te inspireren.


Shop je favoriete items 3[DFR:category?c=1513658]

Klik hier voor meer lookbooks en Streetstyle inspiratie!