Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Lookbook: Musthaves Winter 2014-2015

Must-haves F/W 2014-2015

De trends die we besproken hebben in het blog ‘Musthaves kleding herfst/winter 2014-2015’ zie je hierboven vertaalt in de mode zoals het in de winkels en online te zien zal zijn.

De trends zoals ze in de ‘forecast’ en op de catwalks te zien zijn, worden altijd nog aangepast en veranderd voordat het daadwerkelijk in de winkels komt.
De kleding die je ziet in het blog over de musthaves en trends voor komende winter wordt al een hele tijd van tevoren gemaakt en bedacht. (ongeveer 1,5-2 jaar)
In die tussenliggende periode worden er dingen aangepast en verfijnd zodat de consument er langzaam aan kan wennen. Een kledingwinkel koopt de kleding 1 seizoen vooruit. Dat betekent dat in juli/augustus de kleding wordt ingekocht voor de zomer daarop  en de winterkleding wordt ingekocht in januari/februari voor de winter daaropvolgend.
Wil je alle trends/forecasts zien voor volgend jaar en zelfs voor 2016? Klik hier en volg de borden ‘Fashion’ op Pinterest.

De opvallendste trend is wel de ‘rok’ in alle lengtes en modellen. 

  1. Een echte trend is wel een klassieke rok als de kokerrok gecombineerd met stoere boots of een sneaker en een sportieve sweater.  Klassiek gecombineerd met ‘sporty’. (zie foto)
  2. De kokerrok (zie foto met geruite rok) wordt verder gecombineerd met bijvoorbeeld een stoer ‘biker’ jack of vest en natuurlijk ook nog steeds met een ‘klassiek’ blouse of blazer in combinatie met een pump.
  3. Meer klassiek en ‘schooluniform’-achtig is de rok uit de ‘jaren 60’ of de wijde mini rok ook wel gecombineerd met casual items.
  4. Dan hebben we nog de maxi rok, ook deze zie je deze winter nog wel voorbij komen en kan nog goed, alleen wat minder aanwezig dan in het afgelopen zomer seizoen.
  5. De ‘skate’ rok (zie foto) wordt vooral gedragen door de jongere generatie. Ook weer gecombineerd met sneakers of stoere boots.

Shop je favoriete items 3
[DFR:category?c=1404820]