Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Mix & Match Plussize Zomer 2015

 

In de lookbooks hebben we deze week de Plussize vrouw centraal gezet. Want er ‘mooi en stralend’ uitzien heeft niks met maat te maken. Laat je inspireren en Mix & Match de items met elkaar om diverse looks te krijgen.
Het  lookbook  met kleding uit de Dyanne collectie is voor de ‘stoere’ vrouw en de maten lopen van 36 t/m 48. Het onderstaande lookbook is een mix van tops, broeken en shorts die een goed basisitem kunnen zijn om op vele manieren te dragen.

 

Tips:

  • Mix & match je kleding met elkaar voor steeds weer een andere look. Laat je inspireren door de foto’s hieronder.
  • Als het zwaartepunt op je bovenlichaam zit dan zou je ook een broek met een print kunnen dragen en dan een effen top erop. Zo breng je de balans weer terug in je figuur.
  • Ligt je zwaartepunt op je onderlichaam doe het dan precies andersom. Neem een effen/rustige broek (geen opvallende stiksels, studs etc) en eventueel ook een effen top/jasje. Of een top met print.
  • Je geeft je outfit een vrouwelijke touch door onder een stoer jeans of tuinpak een hoge hak te dragen. Kan een pump zijn maar nog stoerder zijn een paar stevige boots!
  • Pimp je outfit of met een leuke sjaal, hoed, ketting, oorbellen of tas! Klik hier voor het lookbook met de musthaves accessoires voor de zomer van 2015.
  • Laat kleuren of prints van je sjaal terugkomen in je outfit in bijvoorbeeld je tas of schoenen.
  • Wil je weten op welke manieren je de verschillende modellen sjaals kunt dragen? Klik hier en laat je inspireren door de diverse filmpjes en foto’s met uitleg.

Onderstaande ‘stoere’ outfits ter inspiratie:

[DFR:category?c=1524331]

Streetstyle inspiratie voor ‘women with curves’

Lookbooks gemist? Ontdek ze hier