Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Lookbook: Stoffen, prints en patronen Zomer 2015

Stoffen, Prints & Patronen

In het bovenstaande lookbook zie je de trends terug met stoffen, prints en patronen die je deze zomer onder andere gaat zien. Heb je het blog over de trends op het gebied van stoffen, prints en patronen voor de zomer van 2015  gemist? Klik dan hier.

Tips:

  • Het rokje en de broek met print zijn uitermate geschikt voor de aardbei en appelfiguur. Zorg dan dat je op deze print een effen/uni bovenkant draagt. Zo breng je je lichaam meer in balans.
  • De print tops en blazer passen heel goed bij het Peer figuur. Zorg dan dat je onderkant (rok of broek) in een effen/uni kleur is.
  • De tops met rechte onderkant kun je als je een buikje hebt met een puntje in je broek of rok stoppen. Zo maak je er een bloesende top van en verberg je je buikje.
  • De tops met al een bloesende onderkant zijn uitermate goed geschikt voor de appelfiguren onder ons omdat ze je buikje verbloemen.
  • De jurk met de zwarte bovenkant en print onderkant zijn ook weer geschikt voor de appel. Doordat de stof rond de buikstreek bloesend is verbergt het ook weer perfect de buik.
  • Alle tops zijn ook heel leuk te combineren met op een jeans. Zowel op het skinny model als de boyfriend. Dan maak je het geheel stoerder eventueel aangevuld met een stoer leren bikerjacket.
  • De zandloper kan natuurlijk los gaan op alle kledingstukken. Let er wel op dat je je taille niet verbergt want dat zou zonde zijn.

Mix & Match           Mix & Match         Mix & Match

Mix & Match  bovenstaande combinaties zodat je de ene keer een casual outfit hebt en de andere keer een meer zakelijke look.
Hieronder nog een aantal streetstyle foto’s om je nog meer te inspiren.


Shop je favoriete items 3[DFR:category?c=1503444]

Klik hier voor meer lookbooks en Streetstyle inspiratie!