Allereerst wil ik alle 6 de dames een compliment maken voor hun enthousiasme! Ze stonden open voor alle suggesties waar ik mee aan kwam. Dat zorgde ervoor dat in korte tijd (2 uur voor 6 dames) de dames het beste uit zichzelf naar boven hebben weten te halen.
Ik heb over alle 6  vrouwen een kort verhaaltje geschreven met de bijbehorende voor en na foto’s.

Geweldig om te zien hoe de dames, stuk voor stuk straalde! TOP!!

Anja Eggens

Anja 
Anja heb ik een krachtige kleur aangedaan die goed flatteert bij haar ogen en gezicht. Het gebeurt heel vaak dat vrouwen met een maatje meer zich verstoppen onder wijde kleding. Daarom heb ik gekozen voor een strakke broek tot grote verbazing van  Anja. Zij zag nu zelf ook dat het resultaat en ontdekte dat ze inderdaad mooie lange slanke benen heeft die zeker niet verstopt hoefde te worden. Want door een strakkere broek te dragen, lijk je optisch gezien langer en slanker.
Het tuniek heb ik gekozen voor de kleur die haar prachtig staat en verdoezeld haar ‘buikje’. De V-hals zorgt voor een versmallend effect en laat haar boezem goed tot zijn recht komen. De blazer zorgt ervoor dat haar taille geaccentueerd wordt, zodat haar mooie vrouwelijk vormen goed benadrukt worden.
Dank je wel Anja! Ik heb van je genoten en wat een mooie, stralende vrouw ben je! Top!

Ingrid Weijler
Ingrid
Ingrid wilde eigenlijk iets heel anders dan een jurkje omdat ze dat al veel draagt. Aangezien de tijd het niet toeliet en deze combinatie en kleur haar zo mooi stonden, hebben we toch gekozen voor dit jurkje met blazer.
De kleur is zo mooi bij Ingrid dat ze van het papier afspat!!
Zo zie je ook bij Ingrid dat kleur zoveel kan doen en je kunnen laten stralen en je meer zichtbaar laten worden! Echt geweldig, Ingrid!!! Bedankt!!

JolandavanAssenbergh

Jolanda
Jolanda vertelde mij dat ze wel meer kleur wilde. Ze draagt normaal gesproken altijd veel zwart. De dames had ik opdracht gegeven om ook wat uit te gaan zoeken in de kledingzaak . Jolanda had een heel mooi stelletje uitgezocht wat zeker goed bij haar paste maar…. Weer zwart!
Toen ben ik gaan zoeken en gaf haar dit aan. Mooie kleuren die ook haar ogen laten stralen! Gelukkig was ze er zelf ook helemaal mee in haar nopjes en dat zie je heel duidelijk op de foto’s! Wat een STRALENDE vrouw! Wauw!!
Dus dames die veel zwart dragen, hier een voorstel…
De volgende keer als je gaat winkelen, probeer eens iets anders en verras jezelf!

Monique de Rijk

Monique
Monique wat als laatste aan de beurt. We hadden voor Monique een heel gaaf vest gezien in een waanzinnige kleur groen. Het enige nadeel was dat dit vest niet het beste uit Monique’s figuur naar boven bracht. En dat willen we natuurlijk niet.
Na lang zoeken hebben we gekozen voor deze combinatie. Een strakke ‘wax’ broek met een mooie satijnen top met bijpassende blazer, afgemaakt met een mooie sjaal en stoere enkellaarsjes!
Monique had zelfs nog een bijpassende bril bij haar die qua kleur natuurlijk super matchte met haar outfit.
En het resultaat mag er zijn! Wat straalt deze dame in haar nieuwe outfit!
Dank je wel, Monique voor je geduld! Maar het mag gezegd het resultaat is TOP!!!

LiesbethdeVries

Liesbeth
Het mag gezegd, wat een lef heeft deze dame om deze kleding combinatie met zoveel flair te dragen! Ik kende de dames natuurlijk niet en zag ze deze ochtend voor het eerst. Gaande de ochtend vorderde, had ik al snel in de gaten dat Liesbeth niet van het standaard was en in was voor iets heel anders! Toen ik dit jurkje aan haar liet zien wat het meteen een match! Liestbeth was op slag verliefd en dat zie je ook op de foto! Ze was veranderd in een ware Pocohontas met haar weelderige krullenbos! Ware het niet dat de haarstylisten bedacht hadden om haar haar te stylen! Het plaatje was compleet en Liestbeth straalde als nooit tevoren!
Zo mooi om te zien dat als je uit je ‘comfort zone’ stapt er verrassende dingen tot stand kunnen komen.
Mijn advies aan de lezers: Probeer het eens en laat je verrassen!

MirandaNieuwveld

Miranda
Miranda is heel slank en heeft een mooi kort koppie. Om haar figuur meer ‘body’ te geven, is het goed om met laagjes te werken en met grovere stoffen. Daarom heb ik gekozen voor een top met een jasje dat haar meer ‘body’ geeft waardoor ze krachtiger overkomt! De sjaal zorgt voor meer opvulling waardoor haar lange, slanke nek minder opvalt.
Ook de kleur rood geeft Miranda meer power, deze combinatie van kleuren en kleding halen het beste in haar naar boven en geven haar meer uitstraling!
Wauw, Miranda wat een powervrouw ben je zo! Super!!

Zoals je hierboven kunt zien…
hoe belangrijk kleur en de juiste kleding, die past bij jouw figuur en persoonlijkheid is voor je uitstraling en zelfvertrouwen!

Met de juiste kleuren en kleding kun je het beste uit jezelf naar voren halen!

SUCCES MET JE UITSTRALING!

Stijlvolle groet,
Astrid Toussaint
Kledingstyliste - Astrid Toussaint kl

Send this to a friend