Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Vooruitblik op 2015

Header-nieuwjaar-Facebook

2014 was een TOP jaar!

Heb jij ook zo’n zin in 2015?
Wij wel! Het nieuwe jaar lacht ons toe met veel uitdagende plannen zoals:

In 2015 gaan we het webshopoverzicht lanceren waarin je de leukste webshops van Nederland per rubriek op een rijtje kunt vinden. Je vindt hier de populaire en bekende webshops, maar ook kun je in dit overzicht webshops vinden die minder bekend zijn. Ook deze zijn zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.


In 2014 zijn we gestart met het wekelijks plaatsen van een lookbook, met als doel je te helpen bij het uitzoeken voor te gekke kleding en accessoires. Door het enorme aanbod online in de webshops en in de winkels merken we dat er behoefte is aan hulp bij het samenstellen van kledingcombinaties, die passen bij jouw als persoon. Bij de lookbooks staan streetstyle foto’s om je te inspireren hoe je de outfits zou kunnen dragen.
Wij zijn natuurlijk heel blij dat dit zo enthousiast ontvangen is en daarom hebben wij voor 2015 nog veel meer plannen met de lookbooks, maar daar komen later in 2015 op terug. Heb jij zelf suggesties hoe wij je nog beter kunnen helpen daarbij laat het ons weten.

Inmiddels krijgen bijna 2000 vrouwen en mannen elke week onze nieuwsupdate. Met komend jaar ook Fashionnews en leuke blogs van onze gastbloggers. En natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, alle trends en de nieuwste modetips.
Wil je de nieuwsupdate ook ontvangen? Schrijf je dan rechtsboven in de hoek in voor het e-book: 10 tips voor een overzichtelijke kledingkast en je ontvangt de nieuwsupdate iedere week in je mailbox.

Natuurlijk gaan we ook door met de succesvolle stylingdagen die in 2014 voor verbluffende resultaten zorgde van de deelnemers die na deze dag met volle tassen hun nieuwe garderobe hebben aangevuld en met alle tips, handvatten hebben gekregen om het beste uit zichzelf te halen.


Wij als team van Kledingstyliste.nl hebben ontzettend veel zin om alle plannen voor het komende jaar te realiseren om jou te inspireren en nog beter te kunnen helpen, het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Wij wensen jou een gezond, liefdevol en natuurlijk STIJLVOL 2015 toe met veel geluk en succes!

Stijlvolle groeten,

Het team van Kledingstyliste.nl