Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Lookbook: Denim trends Winter 2015-2016

Deze week lookbooks geïnspireerd op de Denim trends voor komende winter.
Heb je dit blog of de andere blogs over de trends gemist? Klik dan hier voor de lookbooks en hier voor de blogs en laat je inspireren.

Streetstyle inspiratie

De perfecte jeans vinden is zo ongeveer het meest lastige op kledinggebied voor vrouwen. Maar past de jeans niet bij je lichaamsvorm, dan kan dat ervoor zorgen dat je sterke punten niet geaccentueerd worden en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Tips:

  • Smalle heupen: Je wilt rondingen waar je ze niet hebt…. om de illusie van rondingen te scheppen kies je een geleidelijk nauwer wordende jeans. Omdat zo’n jeans slanker is op de kuiten lijken je heupen breder.
  • Brede heupen: Koop een bootcut jeans en als je je rondingen wilt laten zien en heel vrouwelijk is, kies dan voor een slimfit of skinny jeans. De jeans kan het beste effen en donker van kleur zijn hier lijk je slanker in.  Altijd goed, een hakje eronder, dus let op de lengte.
  • Korte benen: Je wilt langer lijken. Kies daarom een rechte jeans met een hoge taille en zorg dat de zoom de grond raakt. Broeken met omslagen en driekwart kun je beter laten hangen. Een flare model jeans laat de benen langer lijken.
  • Ronde billen: Neem geen jeans met opvallende stiksels/versieringen/zakken rond de billen en heupen. Een baggy jeans laat je ronde billen ‘platter’ lijken.
  • Platte billen: Achterzakken met kleppen en zakken met versieringen geven billen meer volume. Kies een jeans waarbij de zakken hoog geplaatst zijn.
  • Dikke buik: Ga voor een model dat net boven het heupbot valt. Door de horizontale lijn wordt de blik doorbroken waardoor de buik kleiner lijkt.
  • Klik hier voor meer lookbooks en Streetstyle inspiratie.