Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Lookbook Plussize figuurtypes Appel, Aardbei & Zandloper

Lookbook Plussize Business & Casual

De laatste tijd kregen we veel vragen of we meer lookbooks wilde maken voor de plussize vrouw.
Nu is het wel zo dat alle lookbooks die we maken geschikt zijn voor het grootste deel t/m maat 44/46. Dat lijkt wellicht niet zo omdat de foto’s die we tot onze beschikking krijgen van de modellen nog steeds gebaseerd zijn op maat 36/38. Daarom lijkt het of de lookbooks alleen voor de kleinere maten geschikt zijn maar dat is zeker niet het geval!

Voor de maat 44/56 zijn wel gelukkig de juiste modellen beschikbaar (alhoewel ze dan ook modellen gebruiken met maat 44/46 en niet bijvoorbeeld een model nemen met maat 52.

Deze week hebben we gekozen om een lookbook te maken voor de Plussize vrouw met figuur appel, zandloper of aardbei.

Kledingstijl: Stoer, casual & zakelijk

Toepassingen:

  • De broeken met print zijn uitermate geschikt voor de figuurtypes waarbij het onderlichaam in verhouding smaller is dan het bovenlichaam. Dat is over het algemeen zo bij de appel en de aardbei en de zandloper kan dit ook goed hebben.
  • Doordat deze figuurtypen de aandacht naar het onderlichaam brengen en de kleding op het bovenlichaam rustig houden, komt er meer balans in het figuur. Probeer dat maar eens uit! Je zult verstelt staan. 😉
  • De kleding is zowel casual als zakelijk te dragen. Als je het zakelijk draagt, maak dan gebruik van de enkellaars en niet van de open schoen!
  • Wil je een stoerdere look dan kun je kiezen voor een sneaker en als je uitgaat kun je de open schoen erbij aandoen!
  • Doordat de tops of ‘bloezend’ of een A-lijn hebben verhuld dat je eventuele buikje. Draag de A-lijn tops aan een kant in de broek zodat je zelf een bloezend effect maakt.
  • De sjaal kun je als je lengte wilt maken het beste in de lengte dragen. Dus gewoon loshangend of eventueel met een enkele lus voor de buik. (verdoezeld ook gelijk weer 😉
  • De tassen zijn een leuke aanvulling en mooie accessoire om je outfit compleet te maken! Ook zorgt het voor een zakelijke look!

Meer weten over de diverse figuurtypes? Klik hier

Heb je nog vragen over bovenstaand lookbook? Stel ze gerust. Hieronder op het reactieformulier of met #stijluur.

Shop je favoriete items 3

[DFR:category?c=1368996]

Nog meer inspiratie opdoen? Klik dan hier

Bekijk het ‘woman with curves’ bord op Pinterest! Klik dan hier

Succes!