Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

#stijluur: Kleding en borstvoeding: Tips

Vraag van @NynkeVos:
@kledingstyliste: Hoi! Heb je toevallig ook kledingtips bij het geven van borstvoeding? #stijluur

Antwoord:
Dank  je wel voor je vraag Nynke.
Na de bevalling ben je qua lichaam vaak nog niet helemaal gelijk in shape! Nu vertelde jij dat je je broeken alweer past! Dat is heel snel en fijn voor je!
Ik zal je wat tips geven voor bovenkleding zodat je makkelijk borstvoeding kunt geven en je jezelf niet bijna hoeft uit te kleden om erbij te kunnen. 😉

Tips voor (boven)kleding bij borstvoeding:

  • Het makkelijkst bij borstvoeding is kleding te dragen die en lekker zit en praktisch is EN ook nog eens leuk is om te zien!
  • Een jumpsuit met openvallende bovenkant (overslag) is een leuk en handig kledingstuk om o.a. te dragen als je borstvoeding geeft. Onderstaande jumpsuit heeft een bovenkant die je openvalt zodat je makkelijk bij de voedings BH kan.
  • Deze jumpsuit kun je weer combineren met een leuk jasje, sjaal en met bijvoorbeeld een sneaker, enkellaarsje of  als je wat chiquer wil met een pump! Als het echt zomer is geworden kun je deze jumpsuit ook combineren met een teenslipper.
  • Dit opvallende model kun je ook in de vorm van een top kopen zodat je het op al je broeken kan dragen die je hebt. Combineer de top dan met een leuk jasje of blazer in combinatie met een leuke sjaal en je hebt een super leuke outfit!
  • In dit model heb je ook jurkjes die je weer kunt combineren met een dikke panty!
  • Ook heb je jumpsuits met een rits! Ook heel handig!
  • Ook kun je kiezen voor een top met knoopjes van boven naar beneden zoals we dat kennen bij de ‘standaard’ blouse. Ook dit model heb je in losse top of in jumpsuit!
  • Wat ook een handige top is: tops met ronde hals en kortje door de ronde hals waar je de hals mee kunt ‘stellen’. Als je het kortje helemaal los strikt dan heb je een hele wijde ‘hals’ en kun je makkelijk bij je voedingsbh komen.

Laat je inspireren!!! Want ook als je borstvoeding geeft, kun je ook TOP uitzien! 🙂blouses borstvoeding

Nog een vraag van Helene via Facebook:
Ik ben op zoek naar een echt leer jasje in maat 50/52, heb jij tips waar ik dit kan vinden? #stijluur

Antwoord:
Dank je wel voor je vraag Helene!
Ik heb denk ik een hele handige website voor je gevonden (met dank aan Ingrid Pigge van 2XXL DamesMode in Naaldwijk)

Heb je ook een vraag? Aarzel niet!

Stijlvolle groet,
Astrid
astrid-2892