Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Mama Lifestyle Event

Mama Lifestyle Event 2014

Inspiratie dag voor vrouwelijke ondernemers: Het Mama Lifestyle Event™

Als onderneemster met een gezin heb je een druk leven: bedrijf, gezin, hobby’s en sociale verplichtingen zorgen ervoor dat je bijna niet meer aan jezelf toekomt. Het is daarom belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen en in jezelf te investeren.

Luister en kijk in onderstaand filmpje naar de ervaring, van de onderneemsters van 30 januari 2014, wat zij van deze dag vonden:

Op een leuke locatie in Heerhugowaard gaan we op donderdag 29 januari 2015 voor de 5e keer deze exclusieve verwen- en inspiratie dag organiseren speciaal voor vrouwelijke ondernemers.

Persoonlijke aandacht staat deze dag centraal, met maximaal 8 vrouwen krijg je deze dag veel inspiratie en tips over het (opnieuw) inrichten van je persoonlijke leven, time-management en succesvol ondernemen.
Om succesvol te ondernemen is ook je uiterlijke presentatie heel belangrijk! In het middaggedeelte van deze dag krijg je tips en tools aangereikt om het beste uit jezelf te halen. Welke kleding en kleuren passen bij jou als persoon en haalt het beste in jou naar boven.
Deze dag is compleet verzorgd met lunch, drankjes en goodie-bag.

Programma

PhotoGrid_136466117184909.15   Inloop met koffie en wat lekkers erbij.

09.30  Flamingo factor: jouw leven, jouw bedrijf, jouw succes!

Wil je met nog meer plezier en ambitie werken aan jouw eigen bedrijf en jouw succes? Dan is De Flamingo Factor voor jou een bron van inspiratie.
Wat succes is, bepaal jijzelf. Want het is jouw leven en jouw bedrijf.  Stefanie Hoogland deelt met jou haar beste tips en adviezen: van je knipperlichten aanzetten en de MacGyver in jezelf ontdekken, tot jezelf uit de modder trekken en ondernemen met een rugzak vol vertrouwen.
Stefanie Hoogland is in deze sessie jouw coach en bondgenoot. Door haar positieve insteek, de verscheidenheid aan onderwerpen en de herkenbare voorbeelden inspireert ze jou om te gaan voor jouw succes. Lees meer over de flamingo factor op www.stefaniehoogland.nl
Stefanie Hoogland is ondernemer, businesscoach, manager, auteur en spreker. Zij begeleidde al honderden vrouwelijke ondernemers in hun zoektocht naar het opzetten en runnen van een eigen bedrijf.

PhotoGrid_1364657180026

12.00   Lunch

13.00 Ontdek je eigen kledingstijl !

Op een verrassende en creatieve manier ontdek je welke kleuren, stijl- en kleding passen bij jouw persoonlijkheid en figuurtype.
Verder krijg je diverse stylingtips & tricks hoe je je outfit compleet kunt maken, miskopen kunt voorkomen en het beste
uit jezelf kunt halen door de sterke punten te benadrukken. Neem je miskopen mee zodat we er of nieuw leven in kunnen blazen of je je miskopen kan ruilen met de andere deelnemers.

17.00 Afsluiting Onder het genot van een hapje en drankje, kun je je miskopen ruilen met elkaar.

SCHRIJF JE IN

De investering in jezelf voor deze geheel verzorgde dag (inclusief catering, materiaal, goodie-bag) is € 247,- excl btw.

Bonus

Op de dag ontvang je gratis het boek  de ‘Flamingo Factor’ en de erg handige kleurenstrippenkaart zodat je voortaan weet welke kleurtoon je kunt kiezen voor je kleding. Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen.

Na deze dag ga je stralend en zelfbewust door het leven !

PhotoGrid_1364662341690

 

 

 

 

Reacties van deelneemsters MLE 28 maart 2013:
Marian: “Was een heerlijke dag met 2 topvrouwen! Ben geinspireerd! Bedankt, Astrid en Stefanie!!!”
Marion: “Een heerlijke dag , enthousiaste en energieke dames, heel leuk!!!”
Kitty: “Ik vond het een gezellige en warme dag! Jullie zijn een inspiratiebron!”
Renske: “Super leuke dag, even lekker aandacht voor jezelf, een stukje bewustwording.”
Sjoerdtje: “Echt een super leuke dag.”

Wie werken mee aan het Mama Lifestyle Event™ ?

Stefanie Hoogland van Zij heeft ambities™
foto Stefanie HooglandStefanie Hoogland is ondernemer, businesscoach, manager, auteur en spreker. Zij begeleidde al honderden vrouwelijke ondernemers in hun zoektocht naar het opzetten en runnen van een eigen bedrijf. In januari 2013 is mijn boek Geef jezelf een break, Mama‘ gelanceerd en 20 oktober 2014 mijn tweede boek de Flamingo Factor. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.

 

Astrid profielfotoAstrid Toussaint van kledingstyliste.nl en Style for You
De keuze om voor mezelf te beginnen met als missie: Nederland laten stralen, komt voort uit mijn passie voor mode in combinatie met mijn interesse in mensen. Ik geef kleding- en stijladviezen waarbij je jezelf blijft met een kleding(stijl) die bij jou persoonlijkheid past, waardoor je meer in je kracht komt te staan en je zelfvertrouwen een boost krijgt !

Welke stijl past bij jouw persoonlijkheid?
Het gaat om wie je bent als persoon en niet om ‘modepoppetjes’ van mensen te maken.
Verder geven we training aan medewerkers van kledingwinkels, reizen we door het land met de Stijlroadshow, organiseren we diverse workshops voor de zakelijke en particuliere markt met altijd als doel: Laat jezelf stralen door je mooie binnenkant naar buiten te laten uitstralen! Ik heb een relatie en samen hebben we 5 kinderen.

Locatie Mama Lifestyle Event™
Deze Inspiratie dag wordt gehouden op een leuke locatie aan het water. In de boardroom van bijSkeef in Heerhugowaard op de 1e verdieping met uitzicht over het water en met dakterras. Zie route

PhotoGrid_1364660996279

Impressie Mama Lifestyle Event 27 september 2012

 

Reactie van deelneemster Monique:
“Astrid en Stefanie, deze dag kwam op een prachtig mooi moment voor mij, right on time…
Ik heb deze dag nieuwe mensen leren kennen, nieuwe dingen geleerd en wat voor mij ook hoog op mijn lijstje stond is de kleding workshop van Astrid. 
Dank jullie wel voor de ontzettend leuke, leerzame dag alsook voor de goed gevulde goodie-bag met super leuke tijdschriften en hebbedingetjes erin.
Ik wens jullie veel suc6 met het voorbereiden met de volgende mama lifestyle event, deze zal er alweer anders uitzien als die ik ervaren heb met de verbeterpunten die jullie gekregen hebben bij de evaluatie, deze dag was al top! Lieve groet Monique vd Knaap”

Reactie van deelneemster Audrey:
Deze dag is nog een stap dichterbij het hervinden van mezelf. Tijd maken voor mezelf is ook goed voor mijn gezin! Goede tips voor kleding, kleur en het voorkomen van miskopen! Het was top! Bedankt!!!

Op de hoogte blijven? Facebook: https://www.facebook.com/Lifestyle.Event en Twitter www.twitter.com/kledingstyliste of www.twitter.com/StefanieHooglnd

SCHRIJF JE IN

Mama Life Style Event

  • Meedoen aan het 'Mama Lifestyle Event' is een investering in jezelf van 247,-
    Je krijgt €50,- korting als je je inschrijft in de maand november. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur.
    Prijzen zijn excl BTW.
  • Voer een nummer in van 1 tot 10.
  • € 0,00