Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

#stijluur: Figuur- en kleuradvies, koffer inpakken HELP!

Wist je dat je je vraag voor het #stijluur ook kunt stellen op de timeline van Facebook?
Surf naar www.facebook.com/kledingstyliste en stel je vraag, eventueel met foto want dan is het advies persoonlijker!

Vandaag het laatste #stijluur van dit jaar!

Vraag van Ria:
Graag zou ik advies willen voor kleding voor mijn figuur: Ik heb kipfiletjes op de bovenarmen, klein buikje, smalle taille, brede heupen, dikke billen, boven en onderbenen. Ik denk dat ik een appel/peer figuur heb. #stijluur

Antwoord Astrid:
Lieve Ria, dank je wel voor je vraag. Je hebt een hoop gedeeld over je figuur maar om te weten of je een appel of peer figuur bent is het belangrijk om te weten of je heupen en schouders in balans zijn. Want als je heupen breder zijn dan je schouders ben je een peertje. Echter zijn je heupen en schouders gelijk qua breedte dan ben je een appeltje. 😉
Naast je figuur zou ik ook graag kijken wat voor stijltype je bent. Ben je een sportief, klassiek, stoer of een combinatie daarvan type. Dat is bepalend voor de kledingkeuze.
Ik heb in het vorige #stijluur een LOOKBOOK gemaakt en advies gegeven voor ‘plussize’ appelfiguur. Nog meer inspiratie voor de appel vind je hier.

modellen_appel      modellen_peer

Wil je meer weten over deze 2 figuurtypes? Ga dan naar de blogs op deze website en lees de kenmerken, do’s and dont’s.

Succes!

 

 

 

 

 

Vraag van Olga:
Hoi Astrid, ik ben een koel zomertype. Heb je voor mij een combinatietip. Ik heb veel blauw/bruin en grijs. Ik mis iets wat mijn combinatie meer power geeft. Waar moet ik op letten met combineren!

Antwoord Astrid:
Beste Olga, Dank je wel voor je vraag. Voor een zomertype zijn er nog meer mogelijkheden  dan de 3 kleuren die jij hierboven noemt. Kijk eens op deze website bij zomertypes en wie weet doe je daar al meer inspiratie op zodat je daar al meer mee geholpen bent.
Verder kun je je outfit ‘spannender’ en meer pit geven door met 3 kleuren te werken. Vergeet ook de accessoires niet. Wat voor een zomertype ook een hele mooi kleur is is zeegroen zoals hieronder.
Wil je meer advies dan moet je me meer informatie geven. Stuur een foto op zodat ik kan zien welk stijltype je bent en dan kan ik je nog meer suggesties geven! Volgende stijluur is op in het nieuwe jaar op 8 januari 2o14!

Zomertype wintercollectie

 

pijlbenedentekst2

 

[DFR:category?c=1306573]

Vraag van Helene:
Hoi Astrid ,wij gaan in januari een weekje weg op vakantie naar de sneeuw en altijd neem ik teveel mee als we met de auto gaan is dat geen ramp .maar als we gaan vliegen in de zomervakantie dan wel en dan gaan we 12 dagen heb jij hier tips voor dan hoeft manlief zich geen breuk te tillen aan de koffers. #stijluur

Antwoord Astrid:
Hi Helene, dank je wel voor je vraag. Deze vraag komt vaker voorbij en daarom verwijs ik je door naar het blog en filmpje over inpakken van je koffer als je op vakantie gaat.

Lees en kijk hier voor tips

koffer_637900d

 

 

 

 

 

Dit was het weer voor vandaag! Het laatste #stijluur van 2013!

Op woensdag 8 januari 2014 zit ik weer klaar om jullie vragen te beantwoorden!

Ik wens je hele fijne feestdagen en een knallende jaarwisseling!

Stijlvolle groet,
Astrid
Kledingstyliste - Astrid Toussaint