Tijdelijke Black Friday actie bij De Lookbookclub!

Trends schoenen zomer 2015

Deze week het vijfde blog alweer over de trends voor de zomer van 2015.
Net als vorig seizoen krijg je van ons voor het nieuwe zomer seizoen alle trends niet in 1 blog maar in maar liefst 6 blogs over de kleuren en trends in de Fashion wereld! We beginnen met de trends op het gebied van de modekleuren, gevolgd door de kleding trends, stoffen en patronen, denimtrends en als laatste schoenen en accessoires. Dus elk week een blog over de trends van komend seizoen met de daarbij passende lookbooks van kleding en accessoires die je gelijk kunt shoppen!

Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de 10 tips voor een overzichtelijke kledingkast en ontvang de 10 tips (goede voorbereiding op het nieuwe mode seizoen) EN iedere week de nieuwsupdate van kledingstyliste.nl in je mailbox. Scroll naar boven en vul in de rechterbovenhoek je naam en emailadres in, bevestig het en je hoeft niks meer te missen!

Blog 1, 2, 3 & 4 zijn al geweest, heb je ze gemist? Hieronder alle blogs nog een keer op een rijtje.

 1. Modekleuren Zomer 2015
 2. Trends kledingstijlen: welke kledingstijlen gaan we zien?
 3. Patronen, prints en stoffen voor de zomer van 2015
 4. Denim trends: welke trends zijn er op dit gebied?
 5. Schoenen trends zomer 2015
 6. Musthaves voor de zomer van 2015

Schoenen Zomer 2015

Het is nog niet zo ver en voorlopig zullen we de laarzen nog wel even aanhouden. Maar het kan geen kwaad om vast even een kijkje te nemen naar de schoenen voor het zomer seizoen. Veel schoenen dit voorjaar en zomer  zijn in lichte kleuren en pastelkleuren. Maar ook nude kleuren, metallics en dierenprints gaan we veel zien. De sneaker en slip-on sneaker zijn nog lang geen verleden tijd. De Romeinse sandaal zal heel populair worden. En hakken en zolen zijn vaak opvallend van kleur en/of vorm.


Van links naar rechts:

 1. Ballerina’s in pastelkleuren.
 2. De gladiator sandalen of de Romeinse sandalen: Eigenlijk doen ze al jaren mee: Deze zomer waait de hype weer helemaal op en dragen we ze tot onder de knie. Behalve de klassieke gladiatorensandalen gaan we ook ‘hoge’ sandalen met veters (al dan niet met hak) in alle mogelijke kleuren zien.
 3. Enkellaarsjes met spitse puntEnkellaarsjes zijn al langer in beeld, ook voor de zomer. Maar de spitse punt wint het dit seizoen van de ronde neuzen.
 4. Opvallende hakken en zolenSierlijke naaldhakjes, onelegante rups of plateau zolen en sleehakken domineren de schoenen scene. 
 5. Zoals gezegd blijft de sneaker en slip-on sneaker in allerlei kleuren en met uiteenlopende prints zoals dieren maar ook glitters, metallics, etc. nog hot en happening aankomende zomer. Hieronder vallen ook de espadrilles die we komend seizoen veel gaan zien.

puntpumppeeptoe hoge sandaalstoere platte mannenschoen 2015langelaars patchworkromeinse sandaaljezussandaal platromeinse laarsjeplateau schoen hoge sandalen open teen

 

Klik hier voor de bijpassende lookbooks

schoenen zomere 2015 2        schoenen zomere 2015 1

Dit vind je vast ook leuk:

 1. Trends Denim Zomer 2015
 2. Trends stoffen, patronen en prints voor de zomer van 2015
 3. Trends: Kledingstijlen Zomer 2015
 4. Trends: Modekleuren Zomer 2015
 5. Kledingcombinaties maken
 6. Sjaals dragen: manieren en tips
 7. Jeans tips
 8. Tips voor de uitverkoop!
 9. Tips voor een stralende huid
 10. Shapewear